Peitto

SKU
295100912
SPARK 2up (yhteensopiva säädettävän korotuspalan, BRP:n kannettavan äänentoistojärjestelmän ja LinQ-lisävarusteiden kanssa)
Säänkestävä kuljetuspeitto suojaa vesijettiäsi säilytyksen ja kuljetuksen aikana. Valmistettu erittäin kestävästä, UV-suojaavasta, nestevärjätystä polyesterikankaasta. Keltainen kangas osoittaa kahvan sijaintipisteet. Vetoketjuaukkojen ansiosta kiinnityssakaroihin on helppo kiinnittää. Vetoketjuaukon ansiosta peittoa voidaan käyttää takakannen LinQ-lisävarusteiden ollessa paikoillaan. Pehmeä sisävuori estää paneelien hankautumisen. Voimakkaammin kuluvat kohdat on vahvistettu kaksinkertaisella kankaalla. Patentoitu ilmanpoistojärjestelmä kuljetettaessa. Sivukoukut kiinnittävät peiton kuljetettaessa. Vetoketjuaukon ansiosta pääset kätevästi käsiksi hansikaslokeroon, etusäilytyslokeroon ja polttoainesäiliöön tankkausta varten. Peiton vetoketjuaukkojen ansiosta voit kiinnittää vesijetin kuljetusliinoilla peräkärryyn.
Hinta 339,00 €

Kaikki hinnat ovat suositeltuja vähittäismyyntihintoja EUR:nä, mukaan lukien sovellettava arvonlisävero. Koska tuotteiden laatu ja innovatiivisuus ovat keskeisen tärkeitä, BRP varaa oikeuden sitoumuksetta milloin tahansa lakkauttaa tekniset tiedot, hinnan, rakenteen, ominaisuudet, mallit tai varusteet tai muuttaa niitä.

Lisätietoja
Sopii laitteeseen:
  • Merkki:
  • Malli:
  • Vuosimalli:
  • Sea-Doo
    • Spark
      2014 - 2020
Avaa Sulje
© BRP 2003 - 2024