Deluxe-puoliovet taakse

SKU
715007202
Nämä ensiluokkaiset puoliovet rinnanistuttaviin Traxter MAX -ajoneuvoihin on valmistettu kestävästä polyeteenistä, joka mahdollistaa hienon pinnan ja lisää jäykkyyttä. Leveästi avautuva takasarana helpottaa ohjaamoon sisään- ja sieltä ulospääsyä. Näissä Traxterin ovissa on myös sisätaskut ja jäykät vuoraukset, jotka tarjoavat lisäsuojaa sekä istuvuutta ja viimeistelyä ajoneuvoon.
Tukevasta polyeteenistä valmistetut ensiluokkaiset väriltään yhteensopivat ovet. Ensiluokkainen istuvuus ja viimeistely. Kapeat, sisätaskuilla. Leveästi avautuva takasarana helpottaa ohjaamoon sisään- ja sieltä ulospääsyä. Sisä- ja ulkokahvat. Tarvitaan värilliset tehostepaneelit (myydään erikseen). Sisältää laitteiston ovitehosteiden asentamista varten.
Hinta 2 829,00 €

Kaikki hinnat ovat suositeltuja vähittäismyyntihintoja EUR:nä, mukaan lukien sovellettava arvonlisävero. Koska tuotteiden laatu ja innovatiivisuus ovat keskeisen tärkeitä, BRP varaa oikeuden sitoumuksetta milloin tahansa lakkauttaa tekniset tiedot, hinnan, rakenteen, ominaisuudet, mallit tai varusteet tai muuttaa niitä.

© BRP 2003 - 2024